Fiske i Laponia

Läs mer om den unika möjligheten att fiska i världsarvet Laponia!

Period: juni – oktober

Period: mitten av juni – oktober

Fiske 

Områdena kring Stora Sjöfallet och vår lodge erbjuder rent vatten, orörd natur och mäktiga fjäll, utmärkta ingredienser för att få en fiskeupplevelse utöver det vanliga. Här trivs rödingen, siken, harren och öringen ypperligt!

Fiske i närområdet

Här finns fantastiska fiskevatten som erbjuder både röding, harr, sik och öring, tillgänglig via bil eller några kilometers vandring.

Vi hjälper er gärna att visa var ni kan ta er för att fiska.

För svåråtkomliga ställena rekommenderar vi fiskeflyg som med sina lokala och erfarna piloter kan ta er till de bästa vattnen enligt era önskemål. Kontakta oss för mer info & bokning!

VIKTIG INFO! Eftersom vi befinner oss i en nationalpark är fisket reglerat och vi ber er respektera detta, prata gärna med oss i receptionen för mer information om var fiske är tillåtet. Genom att respektera regleringarna bidrar vi tillsammans till att framtida gäster får möjlighet att också uppleva den orörda naturen.

 

Intresserad?

Boka ditt boende idag!

Under högsäsong är vår anläggning ofta fullbokad i perioder. Säkerställ att du får det boende du önskar under den tidsperiod du besöker oss – boka redan idag!