Möten & Konferens i fem-stjärning miljö

Minnesvärda möten inomhus eller ute i naturen, mitt i hjärtat av världsarvet Laponia och Stora sjöfallets nationalpark

Kapacitet: Konferenslokaler upp till 30 personer. Matgäster 50+

upplev vinter i 5-stjärnig miljö!

Konferenslokal i Laponia

varför inte byta ut whiteboards mot snö och stolen mot en fäll och konferera på en fjälltopp? Naturen kommer garanterat hjälpa er att fatta både små och stora beslut.  Tillsammans utformar vi ert möte, event eller konferens utifrån era önskemål. Här är förslag och inspiration inför ert nästa möte: 

Norrskensspaning

Addera det lilla extra till konferensen och ta med kollegorna och följ med oss på en norrskenstur i det mörka vinterlandskapet upp på fjället

Konferera i tältkåta

Tältkåtan är en utmärkt plats för möten runt den sprakande elden. Runt en sprakande eld föds många bra idéer.

Teambuilding

Matlagning, vedhuggning är tre utmärkta exempel på stärkande teambuilding! Låt oss ta ett snack så hittar vi på något som passar just er.

Dagsvandringar

Ta en paus i konferensen och ge er ut på en dagstur till de storslagna vyerna och tystnaden. Från enkla till avancerad turer direkt från lodgen.

Bastu & Spa

Vår lodge har både bastu och badtunna. Varför inte avsluta dagen här tillsammans? Ett perfekt komplement till den perfekta konferensen!

Intresserad?

Boka ditt boende idag!

Under högsäsong är vår anläggning ofta fullbokad i perioder. Säkerställ att du får det boende du önskar under den tidsperiod du besöker oss – boka redan idag!