NORRSKENSTUR I PULKA

Period: mitten av november - maj

SCROLLa ned!

OM NORRSKENSTUR I PULKA

Hos oss i Stora Sjöfallet kan du uppleva ett av världens främsta naturunder. Du befinner dig långt ifrån städernas ljus, på en av de mörkaste platserna i Europa vilket ökar din chans för att få uppleva norrskenet.

Följ med oss på en norrskenstur i det mörka vinterlandskapet upp på fjället, långt bort från alla elektriska ljus där norrskenet syns som allra bäst. Omgiven av vildmark och mäktiga fjälltoppar, färdas du tryggt bakom guidens skoter i uppvärmda pulkor med panorama fönster. Då pulkorna är uppvärmda så ni sitter varmt och bekvämt även under de kyligaste av kvällar.

Det är vädrets makter som avgör om norrskenet kommer att uppenbara sig på himlen eller inte. På molnfria och stjärnklara nätter är det bäst förutsättningar för att uppleva norrskenets skådespel. Oavsett vad så är det fantastiskt att få komma ut i naturen och visar sig inte norrskenet kan ni ändå få njuta av en majestätisk stjärnhimmel.

PS. Detta är ett fantastiskt tillfälle att ta bilder på så glöm inte kameran!

Aktivitetsfakta:

Min/Max deltagare: 2-4 Längd: 2h Passar för: Alla

NORRSKEN

NATURENS EGNA UNDERVERK

INTRESSERAD?

TA MED:

INGÅR I TUREN:

Hör av dig med din förfrågan till oss så återkommer vi med prisuppgift och tillgänglighet utifrån aktuella önskemål. Skicka din bokningsförfrågan till oss på: info@storasjofallet.com

Glöm inte:

· Varma kläder!

· Kamera

Inkluderat:

· Norrskenstur i uppvärmd panorama pulka

· Norrskensfika (viltsmörgås, kaffe/te)

INTRESSERAD? BOKA DITT BOENDE IDAG!

Säkerställ att du får det boende den tidsperiod du önskar besöka oss - boka redan idag!

BOKA ONLINE

Swedish