Toppturspaket L - Nieras

Min/Max deltagare: 2-4

Tid: Morgon (Exakt tid efter överenskommelse)

Längd: Heldag

Kontakta oss på info@storasjofallet.com för mer info!

BOKA

SCROLLA!

Upplev storslagen natur

VÄNLIGEN NOTERA FÖLJANDE! För att kunna boka detta paket måste du kontakta oss på mail eller telefon först för tillgänglighet med bergsguide.


En topptursdag med guide är ett fantastiskt sätt att uppleva Stora Sjöfallets storslagna natur på. Hos oss har du ski-in ski-out läge till det mäktiga fjället Nieras som reser sig på andra sidan vägen från lodgen, en riktig pärla för toppturåkare.

Topparna är mellan fjortonhundra till sextonhundra meter höga och erbjuder ett varierande åkande med vidunderliga vyer. Blicka ut över bland annat Stora Sjöfallets dal, de mäktiga topparna i Sarek och tvåtusenmetersfjället Ahkká.


Med lodgen som utgångspunkt turar du genom den vackra urskogen i Soldalen upp mot trädgränsen och sedan vidare mot topparna. Du går tillsammans med en erfaren guide som tar dig till det åk som passar bäst för dagen, beroende på väder och vind. Du bor bekvämt och äter gott på lodgen. Självklart har du även tillgång till bastun!

I paketet ingår en topptursdag tillsammans med guide, kanske du toppturar på egen hand dagen efter? Skulle du vara intresserad av ytterligare en dag med guide, låt oss veta!

Paketet inkluderar:

1 dag med auktoriserad guide

Boende tre nätter (inkl. sänglinne & slutstäd)

Frukost

Tre x 2-rätters middagar

Tillgång till bastu

Min/Max deltagare: 2-4

Tid: Morgon (Exakt tid efter överenskommelse)

Längd: Heldag

Kontakta oss på info@storasjofallet.com för mer info!

BOKA

Swedish